Vroegboekkorting 2022
Goedkoop op de camping door vroegboeken

Vroegboeken blijft populair. Een waarom zou je geen gebruik maken van een vroegboekactie? Er zijn namelijk meerdere voordelen.

Zo is er nog plek genoeg, zelfs op populaire campings, en kunt u het type tent, stacaravan of glamping accommodatie boeken die u wilt. U wordt meestal nog niet beperkt door de beschikbaarheid. Populaire accommodaties zoals de sunlodges van Suncamp Holidays, maar ook de safaritenten en lodgetenten van andere aanbieders, zijn vaak snel verhuurd, dus top tijd boeken is niet onverstandig.
Ook wanneer u met vrienden of familie meerdere tenten of stacaravans wilt huren, en naast en elkaar wilt staan, is vroegboeken aan te raden. Dan is het vaak nog mogelijk om een plek naast elkaar aan te vragen tijdens het boeken. Later wordt dit een stuk moeilijker.

En wat te denken van de vroegboekkorting en/of het boeken tegen de prijs van het afgelopen seizoen? Het scheelt u gauw een flink bedrag. Bang dat u te vroeg bent en achteraf toch nog een andere camping of accommodatie wilt boeken hoeft u niet te zijn. Bij vrijwel alle reisorganisaties kunt u, zonder opgaaf van reden, tot een bepaalde datum kosteloos annuleren. Op de site van de reisorganisatie kunt u zien welke datum dit is. Al met al zijn er dus volop redenen om nu al uw kampervakantie te boeken.